Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2008

Η Ευρώπη χρηματοδοτεί το βασανισμό ζώων!

Η Ευρωπαϊκή Ένωση ανακοίνωσε ότι θα χρηματοδοτήσει την εκτροφή ζώων για πειράματα στην Πορτογαλία!

Επίσημα έγγραφα επιβεβαιώνουν ότι ένα ερευνητικό εργαστήριο προγραμματίζεται σε Azambuja, μια περιοχή της Λισσαβώνας. Ο Πρόεδρος του ιδρύματος Champalimaud , Leonor Beleza, ανήγγειλε ότι μέχρι 25 χιλιάες κλουβιά θα χτιστούν για την παραγωγή ζώων τα οποία θα χρησιμοποιούνται σε επιστημονικά πειράματα, συμπεριλαμβανομένου του εγκεφάλου και της έρευνας για τον καρκίνο.

Ο στόχος είναι να δίνονται τα ζώα σε επιχειρήσεις, πανεπιστημιακά εργαστήρια και ερευνητικά ιδρύματα στη Λισσαβώνα, και επίσης σε άλλα μέρη της Πορτογαλίας και στο εξωτερικό. Τα επίσημα έγγραφα αναφέρουν την εξαγωγή στην Ευρώπη, ειδικά Ισπανία και νότια Ευρώπη, και ίσως Αφρική.
Το νέο αυτό σχέδιο θα κοστίσει 36 εκατομμύριο ευρώ. Εννέα εκατομμύρια θα προέλθουν από τις ιδιωτικές πηγές. Τα υπόλοιπα 75% 27 εκατομμύρια, θα προέλθουν από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Δείτε περισσότερα:

http://www.politics.co.uk/opinion-formers/press-releases/opinion-former-index/animal-welfare/adi-european-commission-guilty-hypocrisy-over-replacing-animals-in-experiments-$1251262$464772.htm

Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2008

Η αλλαγή μπορεί να επιτευχθεί

Για τους λιγότερους αισιόδοξους, που δεν πιστεύουν ότι μπορούν να αλλάξουν τη ζωή των ζώων η ιδρύτρια της PETA έχει να πει τρεις λέξεις: YES WE CAN!

http://www.compassionforcamden.org/cfcarticles/articles/40/1/Change-can-happen/Page1.html

ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΥΠ.ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΤΡΟΦΕΙΩΝ ΓΟΥΝΑΣ


Παρακαλούμε βοηθήστε να σωθούν τα εκατομμύρια ζώα που θανατώνονται κάθε χρόνο με τους πιο βίαιους τρόπους για να πάρουν τη γούνα τους!

28 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-FUR FREE FRIDAY - Ημέρα Κατά της Γούνας


Στις 28 Νοεμβρίου είναι η μέρα κατά της γούνας. Στην Ελλάδα διοργανώνονται τα εξής events: http://www.furkills.org/fff2008/greece.html .


Επίσης δείτε και άλλες δράσεις για τα ζώα στο: http://www.new.facebook.com/group.php?gid=27670788603#/group.php?gid=27670788603


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Αν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας θα μας βρείτε εδώ:
animalsplace@gmail.com